Studentenlening

Is juli de vakantiemaand bij uitstek, dan is augustus de maand om aan het nieuwe schooljaar te denken. Wat de leeftijd van je kinderen ook is,  de studiekosten lopen gauw op tot enkele duizenden euro’s per jaar. Laat kredietboetiek.be je helpen met een studentenlening.

Studeren kost geld

Studentenlening

Voor de kleinsten zijn dat de kosten van een nieuwe boekentas, turnpantoffels of schoolgerief. Scholen bieden vaak speciale activiteiten aan, zoals zee- of bosklassen. Daarbij komen vaak nog kosten voor daguitstappen, sportactiviteiten, danslessen, drankjes, opvang, de schoolbus, … Die kunnen soms flink oplopen, maar het maakt het leren voor je kind een heel stuk boeiender.

Voor ‘pubers’ die hun studies moeten afwerken, komt daar ook de aankoop van een laptop, tablet of computer bij. Om nog niet te spreken van het bijhorend tekenprogramma of andere software.

Weinig hogeschool- en universiteitsstudenten staan al op eigen benen en dan moet je als ouder kunnen bijspringen. Het inschrijvingsgeld is duur en daar bovenop komen nog de kosten van boeken, cursussen, fotokopieën en specifiek lesmateriaal. Meer en meer jongeren studeren met het Erasmus project in het buitenland. Studeren is niet goedkoop, en al zeker niet als ze op kot gaan.

Online studentenlening

Om je als ouder financieel te helpen, heeft kredietboetiek.be een speciale online studentenlening uitgedacht. Wij financieren alle studiekosten (studieboeken- en materiaal, kot, enz.) in één lening aan het beste tarief. Het bedrag dat je kan krijgen voor een

studentenlening kan oplopen tot 45.000 euro, afhankelijk van je inkomen. Vul het online aanvraagformulier in en vermeld als doel: “studentenlening”.

Wat de leeftijd van je kinderen ook is, de studiekosten nemen altijd een serieuze hap uit het gezinsbudget. Investeer in hun toekomst door hun studies te betalen via een studentenlening bij kredietboetiek.be.

“Let op, geld lenen kost ook geld”