Kredietaanvraag indienen

Hieronder kan je in vier stappen bij kredietboetiek.be een lening aanvragen. De aanvraag is volledig vrijblijvend. Wil je eerst graag een simulatie van jouw lening maken? Dan kan je dat hier doen.

In de kredietaanvraag stellen we jou enkel de meest noodzakelijke vragen in verband met jouw identiteit & inkomen. Niet meer dan wat nodig is dus. Bij ons weet je de dag zelf nog of je het geld effectief kan lenen. Het is belangrijk dat je onderstaande aanvraag zo volledig en correct mogelijk invult. Op deze manier zit de helft van het ‘papierwerk’ er voor jou al op en zal de verwerking des te vlotter verlopen.

Aanvraag

Jouw lening: (Velden met een * zijn verplichte velden)

Duurtijd & toegepaste percentages
minimale duurtijd
24 maanden
maximale duurtijd

120 maanden
minimaal JKP

12,99%
maximaal JKP15,99%

Illustratief voorbeeld

Het is belangrijk dat je weet dat kredietvoorstellen van Kredietboetiek volledig correct zijn. Wij blijven bij het voorgestelde tarief. We verhogen dus niet systematisch jouw lening met verschillende premies, wat anderen vaak wel doen. Doorgaans betaal je bij gelijkaardige kredietmakelaars tot 10% meer voor jouw krediet dan bij Kredietboetiek, wat wil zeggen dat de vooropgestelde 10 000 euro al snel kan oplopen tot 11 000 euro.

Let dus op, ogenschijnlijk interessantere voorstellen vallen vaak een stuk duurder uit. De volledige procedure (van aanvraag tot ontvangst van het geld) wordt volledig volgens de afspraken doorlopen.

Waarop je moet letten bij het aangaan van een lening, lees je in dit blogbericht.

Voorbeeld van een lening op afbetaling die valt onder het ALL-IN plan:

  • Lening op afbetaling van 10 000 euro
  • Terugbetaalbaar in 48 maandelijkse aflossingen van 264,69 euro
  • In totaal te betalen bedrag = 12.705,12 euro
  • Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 12.99 %
  • Vaste jaarlijkse debetrente van 12.99 %