Hoe werkt kredietboetiek.be ?

Hoe lang duurt het vooraleer ik een beslissing krijg?

De wetgeving rond de lening op afbetaling verbiedt ons om over snelheid te spreken. Wij respecteren deze regels en gaan hier dan ook niet in detail in op onze snelle aanpak. We kunnen je wel garanderen dat jouw kredietaanvraag absolute prioriteit krijgt. Ons ervaren team van professionele medewerkers zijn dagelijks onderweg om jullie goedgekeurde dossiers af te werken. In ons blogbericht ‘van aanvraag tot uitbetaling‘ lees je gedetailleerder over de werkwijze van kredietboetiek.be.

Hoe ontvang ik het geleende bedrag?

Na ontvangst van jouw kredietaanvraag toetsen we de vermelde identiteitsgegevens binnen de bestanden van de Nationale Bank. Bij aanvaarding van jouw dossier maken wij meteen een afspraak om de nodige formaliteiten in orde te brengen. Na het ondertekenen van de contracten wordt het krediet onmiddellijk overgeschreven op jouw rekening.

Hoe betaal ik mijn lening terug?

Je betaalt maandelijks altijd hetzelfde bedrag terug. Je kan kiezen om te betalen via overschrijving, maar wij moedigen toch aan om de betalingen uit te voeren via een permanente opdracht. Het geld gaat dan automatich van jouw rekening op de afgesproken vervaldag.

Kom ik in aanmerking om te lenen? En wat als ik op de zwarte lijst sta?

Let op, geld lenen kost ook geld.