Lentekriebels: lenen voor opknapwerken aan je huis of tuin                   

Als het kriebelt moet je sporten.

Oké, dat is inderdaad één van de acties die je kan ondernemen. Maar als het ‘lentekriebelt’ is het vaak ook het moment om je huis en tuin aan te pakken! Nieuwe (tuin)meubelen, een frisse keuken, een nieuw bankstel, de heraanleg van je tuin of terras, … Je zal versteld staan van de voldoening achteraf.

Lenen voor opknapwerken in de lente aan huis of tuin

Kredietboetiek.be helpt je graag deze opknapwerken te financieren. Wist je dat wij bijna de enige zijn in de kredietmarkt die kleine leningen vanaf 2501 euro aanbieden?

Bovendien hebben wij meer dan 35 jaar ervaring én een uitzonderlijk snelle service. Binnen de 2 uur krijg je antwoord en wanneer je kredietaanvraag goedgekeurd wordt, komen wij voor de ondertekening en realisatie op afspraak bij jou thuis. Deze persoonlijke aanpak is mogelijk omdat wij dagelijks in jouw regio op de baan zijn voor andere klanten en zo jouw bezoek vlot mee kunnen inplannen!

De lente komt eraan, dus NU is het moment om aan de slag te gaan. Leef en geniet! Quick krediet staat je met veel plezier bij.

Wil je graag een kleine lening om je huis of tuin op te fleuren?

Vul hier je kredietaanvraag in en ontvang binnen de 2 kantooruren antwoord.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”