Kredietboetiek verhuist naar de Veemarkt in Mechelen

1 maart 2021 is een datum waar wij erg naar uitkijken! Dan verhuist Kredietboetiek namelijk naar een nieuw kantoor op de Veemarkt 37 in Mechelen. We zijn volop bezig met de laatste werken en finishing touches.

Kredietboetiek verhuist naar de Veemarkt in Mechelen

Kredietboetiek groeit

Onze constante groei verplichtte ons van uit te kijken naar een grotere kantoorruimte. Niet alleen omwille van personeelsuitbreiding, maar ook om jou als klant aangenaam te kunnen ontvangen. Door het huiselijke kader voel je je bij ons meteen thuis. Daarnaast zetten we nog meer in op een centrale en gemakkelijk bereikbare ligging in de Mechelse stadskern.

Met respect voor jouw privacy

Natuurlijk blijven we ook rekening houden met jouw privacy en kan je discreet en in alle rust bij ons op kantoor langskomen. Ook de covid-voorschriften worden perfect nageleefd. Bij ons word je in een aparte en gedesinfecteerde ruimte veilig ontvangen.

Ook huisbezoeken blijven mogelijk!

Wist je dat het, naast een bezoek op kantoor, ook een optie is dat wij bij jou aan huis te komen? We merken dat dit door veel van onze klanten soms praktischer is.

We hopen je binnenkort te mogen ontvangen in ons nieuw kantoor op de Veemarkt 37 in Mechelen!

Het Kredietboetiek team

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”