Lenen voor een auto

Als je op zoek gaat naar een wagen, is dit het geschikte moment om na te denken over een autolening. Een interessant krediet, aangezien de rentevoet, ten opzichte van andere soorten leningen, een stuk lager ligt. Kredietboetiek.be geeft je graag wat uitleg over de autofinanciering.

Wij maken een onderscheid tussen leningen voor nieuwe wagens en leningen voor tweedehandswagens.

Krediet voor een nieuwe wagen

Kredietboetiek.be concentreert zich op leningen voor occasiewagens en biedt dus geen specifieke leningen voor een nieuwe wagen. Hoe komt dat? Aangezien veel grote automerken een eigen financieringsmaatschappij, geraken de aanvragen voor een nieuw voertuig meestal niet tot bij ons. De autoverkoper heeft maar één doel: de wagen verkopen. En dat doen ze desnoods aan een lening zonder intrest.

Krediet voor een tweedehandswagen

Heel bewust valt bij ons de lening voor een tweedehandswagen onder een gewone lening op afbetaling. Een ‘normale’ autofinanciering stort het geld rechtstreeks op de rekening van de verkoper. Wij doen dit niet. Wij storten het op jouw rekening. We doen dit als extra veiligheid, want zo vermijd je dat de autoverkoper het geld ontvangt vooraleer je in het bezit bent van de wagen. Daarnaast sta je in een veel comfortabelere positie als het gaat om onderhandelen over de prijs, want je hebt het geld al (letterlijk) op zak.

De autolening ga je aan zonder administratieve rompslomp en moet zonder dure overlijdensverzekering.

Maak alvast een simulatie van jouw autolening.

autofinanciering

Dien gerust een vrijblijvende aanvraag in. We beloven dat alles volgens afspraak zal verlopen.

Onthoud: geld lenen, kost ook geld.