Wie is kredietboetiek.be eigenlijk?

Via onze blog geven we jou al een tijdje tips, tricks, inzicht en duidelijkheid in de kredietwereld. Maar waarom zou je nu precies voor kredietboetiek kiezen? We geven je graag het antwoord.

Wij zijn er voor iedereen

Bij ons kan iedereen lenen: arbeiders, bedienden, kaderpersoneel, zelfstandigen, … We onderscheiden ons van andere kredietmakelaars door onze snelle, klantvriendelijke en resultaatgerichte aanpak. We zoeken altijd naar de kredietoplossing die jou het best ligt. Bekijk hoe het is om te lenen bij de bank of een kredietmakelaar.

Wie is kredietboetiek.be?Gedreven, vakkundig & no nonsense

  • Het team van kredietboetiek.be bestaat uit fantastische mensen. Het zijn de gemotiveerde medewerkers die – tot op het scherp van de snee – in discussie gaan met de herverzekeraars en er zo keer op keer in slagen jouw aanvraag de grootste slaagkans te geven.
  • Wij communiceren in real time met jou, zodat je onmiddellijk op de hoogte bent als jouw aanvraag wordt aanvaard en wanneer je kan worden uitbetaald.
  • Doordat wij met volledig geautomatiseerde IT-systemen werken, kan je er bovendien zeker van zijn dat jouw kredietaanvraag met een minimum aan administratieve rompslomp kan worden goedgekeurd.

Onze missie?

Heel eenvoudig: jouw tijdelijke financiële problemen oplossen en zo jouw dromen helpen waarmaken!

Let op, geld lenen kost ook geld

Onze klanten aan het woord

Wil je zelf ook jouw mening achterlaten? Mail ons of like ons op facebook!

Graag wil ik jullie bedanken voor de hulp van gisteren en het zo snel (opnieuw) in orde brengen van mijn dossier.
Kredietboetiek.be is zeker en vast een aanrader!

H. L.

Bedankt voor de goede en snelle service. Hopelijk winnen we inderdaad morgen de lotto en anders zullen we in geval van problemen u zeker terug contacteren.

S. & C.

Hartelijk dank. Nog nooit zo’n snelle, efficiënte en super service gehad! Ik apprecieer dit ten zeerste.

L. V.
Zoals beloofd, het verwachte mailtje dat de centen op de rekening staan sinds 12 u deze middag. Het is aangenaam met jullie te kunnen werken en het is zeker voor herhaling vatbaar!
J. L.

Met dit schrijven wil ik jullie bedanken voor de efficiënte, correcte en vlugge verwerking van dit dossier. Indien ik later nog iets nodig zou hebben, zal ik zeker bij jullie terug komen. Ik ga jullie dan ook aanbevelen aan andere personen. Dank U zeer om ons geholpen te hebben.

V. H.

Bij deze wens ik u te bedanken dat u, wanneer u me gisteren zei: “U ligt in mijn bovenste schuif”, u werkelijk de daad bij het woord voerde. Het ontleende bedrag stond namelijk dezelfde dag als de ondertekening van het contract op mijn rekening. Met dank.

J.P. - F.