De lente is in het land

Temperaturen tot 20 graden en af en toe een streepje zon. De laatste dagen is de lente écht doorgebroken. Dat de vogels ’s ochtends weer vrolijk fluiten en het straatbeeld kleurrijker wordt, geeft ons de nodige energie om erop uit te trekken en plannen te maken voor de zomer.

Houd rekening met onverwachte kosten …

… in jouw woning

Bij de eerste zonnestralen dwarrelt het stof vrolijk in het rond en zie je dat de muren wel een streepje verf kunnen gebruiken. Eigenlijk zijn de gordijnen versleten en het tapijt ziet er eigenlijk niet meer zo fris uit … En nu je het zegt, de dampkap in de keuken hapert al maanden, enkele ramen moeten hersteld worden en ook onze matras is aan vervanging toe.

… in jouw vrije tijdkredietboetiek.be-onverwachte-kosten-tijdens-het-voorjaar

Een pretparkbezoek, enkele terrasjes, op weekend met je partner of vrienden, … Het geld gaat vlotter de deur uit als de zon schijnt. In het voorjaar begint het bovendien te kriebelen om op reis te gaan. De eerste maanden van het jaar zijn dan ook perfect om een voordelige reis te boeken voor de zomervakantie. Hou er rekening mee dat je het voorschot van die reis meteen moet betalen.

Kredietboetiek.be helpt je graag

Of je nu wat hulp kunt gebruiken voor het opknappen van je woning, op reis te gaan of om het even welke andere reden, wij kunnen jou helpen. Geld dat je misschien niet meteen voorhanden hebt, kunnen wij jou voorschieten. De afbetaling spreidt je over maximaal 120 maanden.

Check zelf hoeveel je kan lenen aan de hand van een simulatie van jouw lening. Via deze gebruiksvriendelijke website kan je ook een online aanvraag indienen. Die beantwoorden wij binnen het uur, zo weet je zeer snel waar je staat. Bekijk onze werkwijze of check of je in aanmerking komt om een lening aan te gaan.

Let op, geld lenen kost ook geld