Vakantielening: de kosten voor een vakantie lopen snel op

Begin jij al te dromen van vakantie? Een verre avontuurlijke reis, een last minute skivakantie, een zonnige all-in vakantie, …  Er is genoeg keuze voor elke smaak en elk budget, maar de verplaatsingen, de accomodatie, de maaltijden en de activiteiten ter plaatse doen de kosten vaak oplopen.

Vooraleer je op reis vertrekt, is het belangrijk om alle kosten van je vakantie goed in te schatten. Zeker als je het financieel niet makkelijk hebt. Hou rekening met kosten voorafgaand aan de reis en kosten tijdens de reis.

Voor de reis:

 • Vliegtickets
 • Accommodatie (hotel, B&B, …)
 • (Eventuele) inentingen
 • Reispas
 • Reisverzekering
 • Annulatieverzekering
 • Reisuitrusting: aangepaste outfits, goede wandelschoenen, fotocamera, …

­­Tijdens de reis:

 • Maaltijden
 • Lokaal transport
 • Uitstappen/excursies
 • Terrasjes

Genieten van het leven, dat is belangrijk, maar een redelijk vakantiebudget voorzien is daarbij echt wel noodzakelijk. Heb je een duwtje in de rug nodig? Quick krediet wil voor je vakantielening graag je partner zijn.

Al 33 jaar staat kredietboetiek.be klaar om jou met raad en daad bij te staan in je zoektocht naar een krediet in de vorm van een vakantielening.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”