Grootste slaagkans lening op de kredietmarkt

In 2020 lanceert kredietboetiek.be een gloednieuwe aanpak. De manier waarop wij kredietaanvragen zullen benaderen, zal totaal veranderen, waardoor de slaagkans van je lening nog nooit zo hoog zal zijn.

Kredietsector in verandering

Kredietboetiek.be is al 34 jaar actief als kredietmakelaar en volgt constant de evolutie op de kredietmarkt. Onlangs zijn wij een samenwerking gestart met een nieuwe partner om binnenkort, in primeur!, een gloednieuwe troef toe te voegen aan onze service. De manier waarop we kredietaanvragen benaderen, zal totaal veranderen. En onze verwachtingen liggen hoog!

Voordelen voor jou

Ook voor jou als klant is dit zeer goed nieuws. Door de nieuwe aanpak zal de slaagkans op een krediet nog nooit zo hoog geweest zijn. Cru gesteld: kan je bij kredietboetiek.be geen lening krijgen, dan hoef je nergens anders meer te proberen.

De geplande vernieuwing in combinatie met onze klassieke degelijke service maakt de aanpak van kredietboetiek.be uniek op de makelaarsmarkt. Ons uitgangspunt is altijd dat wij er zijn om je te helpen een tijdelijk financieel probleem op te lossen, niet om je van de kant in de gracht te duwen.

Dit project staat in de startblokken en is voorzien om in het voorjaar van 2020 vorm te krijgen. Uiteraard houden we je op de hoogte. Tot binnenkort!

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”