Autofinanciering

Nu het autosalon er aan komt, denk je er misschien aan om een nieuwe wagen te kopen en een autofinanciering aan te gaan. Als je voor deze auto een lening aanvraagt, is het belangrijk dat je het doel van je financiering goed beschrijft. Zo kan kredietboetiek.be een correcte kredietverlening garanderen.

Lenen voor een nieuwe wagen

Om die garantie te kunnen geven, hebben wij de online aanvraag op onze website een stukje aangepast. Bij de invoer van je aanvraag voor een autofinanciering moet je nu het exacte doel vermelden en aanduiden of het om de financiering van een wagen, een mobilhome of caravan gaat. Ook het bouwjaar, de naam van de verkoper en het eventuele voorschot dat je betaalde, is belangrijk.

Hoe gedetailleerder de informatie rond je nieuwe auto, hoe groter de slaagkans om de financiering te krijgen.

Tarief autofinanciering

Wat nu precies de kost is voor een autofinanciering? Dat kunnen wij nooit met zekerheid zeggen. Onze kredietpartners werken met verschillende tarieven die op regelmatige basis worden aangepast aan de marktprijzen.

Wist je dat de auto, mobilhome of caravan kan dienen als onderpand? En ook het al dan niet betalen van een voorschot kan een gunstiger tarief opleveren.

Kredietboetiek.be kan je voor je autofinanciering een voordelig tarief aanbieden. Wanneer je een aanvraag invult, overleggen we samen altijd uitgebreid het resultaat. Volledige transparantie, daar gaan we voor. Bekijk meer over het lenen voor een auto.

Lenen in vertrouwen, met tonnen respect voor de klant.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”