Van aanvraag tot uitbetaling 

Een krediet aanvragen … Hoe werkt dat eigenlijk?

Je wilt al een tijdje een lening aangaan. De redenen daarvoor zijn eindeloos. De ene heeft bijvoorbeeld de bedoeling een moeilijk financieel moment te overbruggen, de ander wil een aantal leningen samennemen en nog een ander wil eenvoudigweg die ene droomreis maken. Een krediet aanvragen hoeft niet omslachtig te zijn. Hieronder lees je hoe je bij kredietboetiek.be gemakkelijk de weg aflegt van aanvraag tot uitbetaling.

Krediet aanvragen

Wanneer je bij kredietboetiek.be een lening wil aangaan, kan je ons bellen of mailen. De eenvoudigste en snelste manier om jouw krediet aan te vragen, is nog altijd via onze online aanvraag. Je vult rustig alle noodzakelijke velden in en met een druk op de knop is jouw aanvraag verzonden.

Snelle beslissing

Van aanvraag tot uitbetaling

Nadat we jouw gegevens hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk (lees: binnen de 10 minuten) aan de slag om jou een beslissing te bezorgen. Binnen de twee werkuren heb je gegarandeerd antwoord. Eigenlijk krijgt jouw aanvraag een ‘VIP-behandeling’, aangezien er heel wat bij jouw aanvraag komt kijken:

  • We voeren jouw aanvraag onmiddellijk in en introduceren deze bij één van onze partners. We maken de aanvraag over naar de partner waarvan wij denken dat de kans op krediet het grootst is. Uit ervaring weten we snel welke kredietinstelling het best bij jouw profiel past.
  • Tijdens het versturen van de aanvraag, voert de Nationale Bank ook een verplichte consultatie door.
  • Nadat jouw aanvraag bij de Nationale Bank is gepasseerd, komt deze terecht bij de aangewezen kredietinstelling die een kredietonderzoek start.

Blijkt uit het kredietonderzoek dat ze jou geen krediet willen geven, dan onderzoeken wij jouw kredietaanvraag zelf opnieuw op basis van de weigeringsreden(s). We kunnen jouw dossier herzien op basis van nieuwe elementen of we leggen jouw aanvraag gewoon voor aan een andere partner.

Krediet vanuit jouw zetel

Wanneer we jouw kredietaanvraag goedkeuren, nemen we meteen contact op. We maken een afspraak om de nodige documenten te ondertekenen en op dat moment leggen we ook de uitbetaling vast. Je kan de lening ontvangen op ons kantoor van 7u tot 18u of op zaterdag van 9u tot 13u. Handig: we zijn constant op de baan, dus we zijn dagelijks wel ergens in de buurt om de afspraak bij jou thuis te plannen.

‘Krediet vanuit jouw zetel’ is bij ons dagelijkse realiteit 😉

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een geschikte kredietmakelaar? Een transparante en duidelijke uitleg over het jaarlijks kostenpercentage kan je helpen de vergelijking te maken.