Hoe betaal ik mijn lening af?

Kredietboetiek biedt jou hoofdzakelijk leningen op afbetaling aan. Dat zijn hele transparante kredieten, met duidelijke afspraken over hoeveel en wanneer je betaalt. Maar op welke manieren kan je nu jouw lening afbetalen?

Hoe kan ik mijn lening afbetalen?

Het principe is duidelijk: je leent een som en betaalt maandelijks steeds dezelfde, vooraf afgesproken, maandaflossing terug. De manier van terugbetaling verschilt soms, want die is afhankelijk van de maatschappij waarbij je lening loopt. Sommige willen de afbetaling via een bestendige opdracht ontvangen, anderen verplichten de betaling via domiciliëring.

Beide opties zijn goed, zolang je maar maandelijks stipt afbetaalt.

  • Werk je via domiciliëring, dan komt het initiatief om je maandaflossing te innen van de kredietinstelling. Je facturen worden rechtstreeks geïnd, zonder dat jij hoeft na te denken over de vervaldag.
  • Betaal je via bestendige opdracht, dan geef jij zelf de opdracht aan jouw bank om op de vervaldag het geld van je rekening door te storten.

De stipte betaling, al dan niet via bestendige opdracht of domiciliëring, garanderen je een zorgeloze financiële toekomst. Maar let op: geld lenen kost ook geld.

Hoe werkt kredietboetiek.be? Enerzijds wordt je kredietaanvraag altijd met zorg bekeken. Stellen we vast dat onze persoonlijke lening je niet zal vooruit helpen, dan weigeren wij jouw aanvraag. Anderzijds staan wij wel met alle mogelijke middelen klaar wanneer we jouw aanvraag aanvaarden. Doe vandaag nog een aanvraag.

“Let op, geld lenen kost ook geld.”