Mijn leningsaanvraag is toegestaan, wat nu ?

Je hebt bij kredietboetiek.be online jouw aanvraag ingevuld. Maar welke stappen volgen nu? We geven je onze werkwijze mee, zodat je perfect weet wat je kan verwachten.

Wat na de kredietaanvraag? Werkwijze kredietboetiek.be

Aanvraag goedgekeurd

Van zodra je kredietaanvraag aanvaard is, brengen we je op de hoogte van het goede nieuws. Vooraleer we de lening kunnen uitbetalen, moeten we een afspraak maken om verschillende documenten te verzamelen en contracten te ondertekenen. Die documenten verschillen per kredietaanvraag, afhankelijk van de aanvaardingsvoorwaarden. Standaard hoort daar een kopie van jouw identiteitskaart en enkele loonbewijzen bij.

Uitbetaling

Wij betalen de lening uit aan huis, op een dag en uur dat voor jou past. Natuurlijk kan je ook bij ons op het kantoor in Mechelen terecht. Elke betrokken partij moet op deze afspraak aanwezig zijn. Heb je dan nog vragen, dan kan je deze zeker stellen aan onze gediplomeerde medewerkers. Nadat je alles hebt ondertekend en gecontroleerd, schrijven we het bedrag over op jouw rekening.

Bij kredietboetiek.be is iedere klant een VIP. Wij streven er zelfs naar om de wachttijd tussen ondertekening van jouw lening en de uitbetaling op jouw rekening zo kort mogelijk te maken. Vraag jouw lening op afbetaling aan. Nog vragen? Bekijk zeker ook ons blogbericht van aanvraag tot uitbetaling of contacteer ons.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”