Lenen in vertrouwen

Sommige mensen zijn geholpen met een mini-krediet, anderen hebben een groter bedrag nodig. Er zijn er die nooit geldproblemen hebben, en dan zijn er anderen die vermeld staan op de zwarte lijst. Iedereen heeft andere financiële behoeften en iedereen gaat anders om met geld. Belangrijk is dat je een krediet op maat krijgt en niet in de problemen komt. En dat kan enkel door bij een betrouwbare kredietmakelaar te lenen.

Wees kritisch

Lenen in vertrouwenZowel op internet, TV als in weekbladen wordt er door banken ontzettend veel reclame gemaakt voor kredieten. Geloof niet alles, maar wees kritisch vooraleer je op een verzoek of advertentie ingaat. Vooral online krioelt het van de oneerlijke kredietbemiddelaars. Het zijn niet altijd diegenen die het meeste babbelen, die iets nuttig te zeggen hebben.

Eén goede raad: ga langs bij een kredietmakelaar met ervaring; iemand die de kredietmarkt door en door kent en je duidelijk kan inlichten over jouw lening. Hij/zij weet als geen ander welke bank het best bij je past. Sinds 2017 moet elke kredietgever bovendien over een erkenning bij het FSMA beschikken. Ga dit dus zeker na! Bekijk de vergunning van Kredietboetiek.be.

Oneerlijk behandeld?

Mocht je toch een lening hebben afgesloten en je voelt je tekort gedaan, of je hebt klachten (je kreeg bijvoorbeeld te weinig/foute informatie of je werd met dure verzekering opgezadeld) dan kan je terecht bij de Ombudsdienst voor financiële diensten.

35 jaar ervaring

Kredietboetiek.be is een onafhankelijke kredietmakelaar, wat wil zeggen dat we met verschillende banken werken en dus niet afhangen van één enkele financiële instelling. Daarnaast hebben wij ook een pre-contractuele informatieplicht. Wanneer je een lening aangaat, weet je dus op voorhand perfect waar je aan toe bent.

Kredietboetiek.be is al 35 jaar betrouwbare kredietmakelaar. Bij ons kan je met een gerust hart een kredietaanvraag indienen.

Let op, geld lenen kost ook geld