Verhoog jouw slaagkansen op een lening

 De meeste kredietaanvragen die wij binnenkrijgen, zijn voor een lening op afbetaling. Of in de volksmond: de persoonlijke lening. Dat is een kredietvorm waarbij je in principe niet verplicht bent om te zeggen waarom je de lening wil. Met het oog op een juiste beslissing en vooral om de kans op akkoord sterk te verhogen, wordt het doel van de lening belangrijker.

Vermeld het doel van je lening

Het kredietlandschap is volop in verandering en daar speelt kredietboetiek.be op in. De laatste tijd blijkt dat de kans dat je aanvraag wordt aanvaard sterk verhoogt als je zegt waarom je de lening wil aangaan.

Een krediet zonder doel geeft aanleiding tot foute beslissingen.

Aan onze online kredietaanvraag deden wij dan ook de nodige aanpassingen:

  • Vanaf nu kan je het doel van de lening aanduiden via een aantal keuzemogelijkheden.
  • In de commentaarzone, onderaan de aanvraag, krijg je de ruimte om het doel meer te detailleren.

Binnenkort zullen ook de noodzakelijke velden worden uitgebreid. Onder andere om bij aankopen het voorwerp, de gegevens van de verkoper, de prijs en het eventuele voorschot toe te voegen.

Het Quick krediet team volgt de evoluties in de kredietwereld op de voet en speelt daar graag op in. We doen dit op een vlotte manier en steeds binnen de wettelijke voorschriften. Nog tips om snel geld te kunnen lenen lees je hier.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”