Lenen zonder bank

Een populair zoekwoord om een lening aan te gaan, is zonder twijfel ‘lenen zonder bank’. Dat is misschien zelfs de reden waarom je op deze pagina bent beland. Spijtig genoeg staan in de zoekresultatenlijst ook kredietinstellingen met slechte bedoelingen. Die zijn op zoek naar kandidaat-klanten die zich vastklampen aan een laatste reddingsboei. Ze profiteren van die onzekerheid om aan hen een lening te ‘verkopen’. Kredietboetiek waarschuwt je alvast.

Lenen zonder bank bestaat niet

In werkelijkheid is lenen zonder bank niet mogelijk. Er lopen geen particuliere personen rond die klaar staan om jou een lening te geven. Jouw aanvraag passeert altijd langs de Nationale Bank. Het verschil is dat wij bij kredietboetiek.be met verschillende banken werken (die zich laten verzekeren tegen wanbetaling), waardoor jij meer kans hebt op een lening.

Wanneer men dus reclame maakt met ‘lenen zonder bank’, moet je dat interpreteren als ‘lenen zonder consultatie bij de Nationale Bank’ en dat is in België gewoon onmogelijk.

Wees op je hoede

Laat ons realistisch blijven: lenen zonder bank is meestal voor mensen die moeilijk of onmogelijk een lening krijgen bij hun traditionele bank of makelaar. In deze moeilijke situatie is het vooral nodig dat je je hoofd niet verliest en je laat vangen door mooipraters.

Denk je een partner gevonden te hebben die je geld kan lenen zonder bank? Check dan zeker of deze betrouwbaar is. Vragen ze jou bijvoorbeeld om dossierkosten over te schrijven? Niet doen. Het is bij wet verboden om daarvoor kosten aan te rekenen. Grote kans dat ze na je betaling met de noorderzon verdwijnen. We geven je in een ander blogbericht nog enkele tips die garanderen dat je kiest voor een betrouwbare makelaar.

Online geld lenen bij Kredietboetiek

Wie een veilige lening wil, kan bij kredietboetiek.be terecht. We werken al jaren samen met alle belangrijke banken en kredietverstrekkers, waardoor we een betrouwbare naam hebben. Wat jouw slaagkans op een lening alleen groter maakt. Wist je dat je er zelfs niet meer voor hoeft te verplaatsen? Je kan nu ook perfect veilig je kredietaanvraag online invullen.

Wil je geld lenen, maar niet bij de bank aankloppen? Kies dan voor kredietboetiek.be. Jouw aanvraag is niet alleen in de beste, maar vooral ook in de veiligste handen.