Terug naar school: lenen voor studiekosten

Natuurlijk wil je je zoon de kans geven om verder te studeren. En vanzelfsprekend wil je dat je dochter op een degelijk kot woont. ’t Kost dus snel wat centen die septembermaand. Centen die je misschien niet meteen voorhanden hebt. 

Dure septembermaand verlichten

Een lening aangaan voor je studerende kinderen? Je bent echt niet de enige. Door bij Kredietboetiek een aanvraag in te dienen om te lenen voor studiekosten, kunnen je kinderen de universiteitsstad gaan verkennen zonder dat het pijn doet in je portemonnee. Voor jou is het bovendien geruststellend te weten dat je ze alle kansen hebt gegeven om het ver te brengen in onze veeleisende maatschappij.

Lening al vanaf 2501 euro

Om de financieel zwaardere septembermaand te verlichten, kan je al vanaf 2501 euro een krediet aanvragen bij ons. Meevaller: momenteel kunnen we jou een voorkeurtarief van 9,99% bieden, wat 2,5% lager is dan wettelijk vastgelegd. Een aanvraag indienen kan van op je computer, tablet of smartphone zonder al te veel inspanningen. Na de aanvraag contacteren we je, mits akkoord, zo snel mogelijk om de lening in orde te brengen.

Let op, zoals altijd blijven we erop wijzen dat geld lenen voor de studiekosten van je kinderen ook geld kost. Bekijk daarom vooraf wat jouw mogelijkheden zijn. Een lening aangaan, doe je om er beter van te worden, niet om je in de problemen te brengen.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”