Snel geld lenen?

Om een persoonlijke lening aan te vragen, heb jij bij kredietboetiek.be verschillende mogelijkheden. Je kan naar ons kantoor komen in Mechelen, je kan de aanvraag telefonisch doorgeven of via een online aanvraag op onze website invullen. De laatste optie (online aanvraag) is de snelste en ook de populairste om snel geld te lenen. We merken echter dat de gegevens niet altijd 100% correct bij ons terechtkomen, wat voor vertraging zorgt. Kredietboetiek.be geeft je enkele tips om dit te vermijden en op die manier snel aan jouw geld te komen.

Wees volledig en correct

Om onze online aanvraag in te vullen kan je gebruik maken van je computer, tablet of smart phone. Wanneer je de pagina met de aanvraag opent, zal je zien dat kredietboetiek.be enkel de meest noodzakelijke vragen stelt. Dat wil dus zeggen dat, om snel geld te lenen, ook álles compleet en correct ingevuld moet worden.

Goede raad 1: Vul alle vragen in met je identiteitskaart en loonbewijzen binnen handbereik. Zo zijn de gegevens meteen correct.

Goede raad 2: Neem je tijd. Een foutje in je naam, je inkomsten, de datum van indiensttreding bij je werkgever, een typefout in het adres, … kan ervoor zorgen dat je aanvraag aangepast moet worden en dat je dus langer op je lening moet wachten. Soms een vertraging van enkele uren of dagen; in het slechtste geval een weigering van je kredietaanvraag.

Waarop moet je letten?

De belangrijkste zaken waar je op moet letten bij het invullen van onze online kredietaanvraag (en om dus snel geld te lenen) zijn:

  • De schrijfwijze van je naam en voornaam. Jean-Louis (met streep) en Jean Louis (zonder streep) zijn twee verschillende personen.
  • Je burgerlijke staat. Wettelijk gescheiden zijn, is niet hetzelfde als ongehuwd zijn.
  • De datum van indiensttreding bij je werkgever. Je kan dit nakijken op je loonfiche en mag eventueel rekening houden met anciënniteit.
  • De schrijfwijze van de naam en het adres van je werkgever. Bij bepaalde werkgevers met verschillende vestigingen hebben één centrale hoofdzetel. Dit adres moet je invullen, zoals vermeld op de loonfiche.
  • Je inkomen. Als arbeider mag je rekening houden met extra loon door verlofdagen, maar het heeft geen zin een hoger inkomen in te vullen. Valse loonbewijzen zijn zelfs strafbaar.

Houd rekening met bovenstaande tips. Ze maken het zowel voor jou als voor ons een stuk makkelijker. Door duidelijk te communiceren, kunnen we voor en tijdens het aanvraagproces efficiënt werken. Dit zorgt ervoor dat je snel geld kan lenen.

Geen idee of je in aanmerking komt voor een lening? Of heb je een moeilijk dossier? Geef ons gerust een belletje.

Let op, geld lenen kost ook geld.