Kleine lening – mini lening

Wanneer je snel extra geld nodig hebt, kan je beroep doen op een kleine lening – ook wel ‘minilening’ genoemd. Meestal gebruikt men dat geld om een financieel moeilijke (korte) periode te overbruggen. Kredietboetiek.be vertelt je er alles over.

Kleine lening bij kredietboetiek.be

Onze kredieten starten vanaf 2501 euro. Bij kredietboetiek.be ben je zeker van een snel antwoord op je kredietaanvraag en mocht je dat willen, komen we zelfs aan huis om de documenten te ondertekenen (zonder extra kost).

kleine lening of mini lening

Kleine lening en de Nationale Bank

We merken dat onze klanten vaak denken dat voor dergelijke kleinere bedragen de wettelijke procedures niet gelden. Dat uit zich bijvoorbeeld in de gedachte dat we de Nationale Bank niet moeten consulteren. Maar niets is minder waar. Elke kredietaanvraag passeert de Nationale Bank. Mocht je daarop negatief geseind staan, dan zal je kredietaanvraag – hoe klein ook –  worden geweigerd.

Zit je met een kleine ‘uitschuiver’ op de Nationale Bank? Als je achterstand volledig is aangezuiverd kunnen we in bepaalde gevallen wel nog een akkoord geven voor een kleine lening. Vraag hieronder je krediet aan.

Kredietboetiek blijft jouw kredietmakelaar voor alle bedragen en maakt geen onderscheid in service voor een grote of kleine lening.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”