Grootste kans op een lening zonder bank

Onze online kredietaanvraag is jouw eerste stap naar een lening zonder bank. De laatste tijd merken wij echter dat niet iedereen zijn aanvraag volledig afwerkt. Daarom hebben wij de aanvraag opnieuw bekeken en nog gebruiksvriendelijker gemaakt.

lening zonder bank

Aangepaste kredietaanvraag

Wanneer je geen lening krijgt bij de bank kan je altijd een aanvraag indienen bij kredietboetiek.be. Om het zo vlot mogelijk te laten verlopen, lieten we je zoveel mogelijk gegevens invullen. Want hoe meer info wij op voorhand hebben, hoe vlotter de beslissing. En hoe sneller jij een lening zonder bank kan krijgen.

We stellen echter vast dat niet iedereen elke stap van de kredietaanvraag doorloopt. En dat komt volgens ons grotendeels door de vele rubrieken die er naar verloop van tijd zijn bij gekomen. Om het voor jou aangenamer te maken, heeft Kredietboetiek de aanvraag herbekeken én aangepast met enkel de meest noodzakelijke velden.

Nooit geschoten = Altijd mis

Het grootste voordeel van de verkorte aanvraag is dat je nu zeer snel een aanvraag kan invullen en wij dus snel een beslissing kunnen geven.

Er hangt echter ook een ‘nadeel’ aan vast. Bij een akkoord bestaat de kans dat we nog bijkomende info nodig hebben. Informatievelden die bij de start van de aanvraag geen invloed hebben op de beslissing, maar die wel noodzakelijk zijn voor de opmaak van de contracten.

Kredietboetiek focust zich op een gebruiksvriendelijke aanvraag, zodat je zeker het proces tot het einde doorloopt. Want schiet je niet, dan kan je niet scoren. Wij zorgen nog altijd voor de grootste kans op een lening zonder bank. Of met andere woorden: bij ons heb je de grootste kans dat je in de roos schiet.

Laat die aanvraag dus maar komen. Aan ons om er iets van te maken.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”