Lenen bij Kredietboetiek.be is een fluitje van een cent

1. Vul je aanvraag in via de website,
2. Krijg een beslissing binnen de 2 uur,
3. Maak een afspraak voor ondertekening,
4. Ontvang het geld op je rekening.

Dat is de volledige procedure die je bij ons doorloopt. Maar hoe snel gaat dat allemaal?

Lenen bij kredietboetiek.be is een fluitje van een cent

Dezelfde dag nog het geld op je rekening

Wanneer je een akkoord krijgt voor jouw lening, is het mogelijk dat de betaling onmiddellijk naar jouw rekening vertrekt. De controle van identiteit, inkomsten en het plaatsen van de handtekening gebeurt dan tijdens het aanvraagproces.

In de meeste gevallen is een afspraak voor ondertekening van de nodige documenten wel nog nodig. Ons team staat paraat om de verwerking van jouw dossier zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij zoeken samen met jou naar een geschikt moment voor de afspraak. Dit kan bij jou thuis of op ons kantoor in Mechelen tijdens onze ruime openingstijden van 7 tot 18 uur.

Na de ondertekening en controle van de documenten vertrekt onmiddellijk de storting naar jouw rekening. In theorie is het dus perfect mogelijk dat je de dag van de aanvraag al het geld op je rekening hebt.

Lenen is een serieuze zaak

Kredietboetiek.be benadrukt dat een krediet aanvragen een ernstige zaak is. Ga niet over 1 nacht ijs en overweeg dus steeds ernstig of je het krediet ook vlot kan terug betalen.

Onmiddellijk geld nodig?

Heb je goed nagedacht en ben je overtuigd om een lening aan te vragen? Dan is Kredietboetiek.be daar om je correct en vlot te helpen. Hou daarbij steeds rekening met het feit dat geld lenen, ook geld kost. Vul onze kredietaanvraag in. Je zal verrast zijn over onze aanpak!

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”