Belangrijke aanpassingen in het kredietonderzoek 

Tot enkele weken geleden, was het voor ons niet zo belangrijk om te weten om welke reden je precies geld wou lenen. De kredietaanvraag kwam gewoon binnen onder de naam ‘Persoonlijke Lening’ en dat was voldoende. Daar is ondertussen verandering in gekomen.

De reden waarom je wil lenen, is belangrijk

Om een correct kredietonderzoek te doen, is het volgens de kredietspelregels van cruciaal belang het doel van je lening te kennen. Geld lenen voor een wagen, een reis, een mooi bankstel, … Echt alles is belangrijk met het oog op een degelijk kredietonderzoek en het bepalen van het JKP % (Jaarlijkse Kosten Percentage). En dat is bij alle kredietmaatschappijen zo.

Aanpassing in onze online kredietaanvraag

Kredietboetiek.be past zich voortdurend aan aan alle veranderingen in de kredietwereld. Zo hebben wij onze online kredietaanvraag recent uitgebreid zodat je aankopen van voertuigen, caravans en moto’s kan toelichten en zo de kredietmaatschappij een beter beeld kan geven waarom je de lening aanvraagt.

Enkel de toekomst zal uitwijzen of voor bepaalde doelen er vlotter krediet zal worden toegekend dan voor andere … Een wagen die je nodig hebt om je te verplaatsen naar het werk lijkt ons een stuk belangrijker dan een snoepreisje om even op adem te komen. Bovendien kan de wagen dienen als waarborg voor het krediet, wat een extra garantie betekent voor ons.

Kredietboetiek.be is er niet om je van de kant in de gracht te duwen.

Het is duidelijk dat de overheid overbodig krediet blijft aanpakken en daar kunnen wij ons als professionele kredietverstrekker zeker in vinden. Het is en blijft onze intentie om jou geld te lenen om een oplossing uit te werken voor een financieel probleem. Wij zijn er niet om je van de kant in de gracht te duwen. Dus: bezint eer ge begint en weet dat geld lenen ook geld kost.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”